Fredag/lördag

Datum:2013-09-22 Klockslag:02:42:15
Fredag: jag och åt middag med familj och mera och det var supermysigt. Sen for jag och Ellen till Moa och mötte upp Maja,Lollo, Maja,Tove, Olle och Casper. Vi busade och hängde lite hos Moa sen drog vi till ip. Där vi spelade fotboll med massa sen började spöregna! Det var faktiskt ganska mysigt. Skitbra kväll!


Lördag: Vi vaknade hos Moa och sen for jag och Ellen med Ida och Hanna ner på stan. Jag köpte två presenter till Hanna som fyllde år idag (den är över tolv) och en till Oskar som fyllde år igår. När jag kom hem hade pappa och Sara köpt hämtpizza och det behövdes. Resten av kvällen spenderades med mina brudar Maja och Mira. Vi klädde ut oss och busade som vanligt. Sen ramlade jag och Maja med cykeln. Superklantigt men det gjorde skitont för båda. Typiskt.  


Nu ligger jag i sängen och klockan är halv tre. Jag har snart sett 3 filmer och jag är fortfarande inte så trött. Tur att man är ledig imorgon och kan sova ut på morgonen sen är det plugg,fira Hanna och fotboll som gäller (om jag inte har superont från fallet) kramis!

KommentarerNamn:
Kom ihåg mig?

Din e-postadress: (bara jag ser den)

Har du en blogg?:

Här skriver du din kommentar!