Måndag eller nåt

Datum: 2014-05-26 Klockslag: 18:42:31

Idag säger vi fuck you till vädret och Sverigedemokraterna. 
Sen ger vi det lättaste spanska-hörprovet sen min tid på grubbe en tummen upp. Har alltid varit sämst på hörtest, fattar nada.
Tummen upp får också våra chillkörlektioner som tar hela dagen samt att vi är i final i skol-dm.

I helgen var det kulturnatta, tivoli och massa häng med härligt folk som skedde. Sen spelade jag massa fotboll också.

I veckan så är det mer fotboll och plugg planerat. Inget roligt eller speciellt egentligen, men vi går bara till onsdag så det blir nog bra!

Sen tänker vi på bättre tider som när jag var i Spanien. Kan någon tamed mig utomlands pls? 
Vi kan också tänka på att det är sommarlov om 16 dagar och då åker jag till Stockholm för shopping, grönan och one Direction konsért. Fick gratisbiljetter till konsérten så drog med mig kusinerna dit. Det kommer vi legendariskt just saying.
 Direkt när jag kommer hem från det ska jag då skynda mig ut på norrbyskär för konfa och sedan Gothia. Kommer knappt vara hemma i sommar hehe.
Blev ni inte gladare nu när ni läste att mitt liv är awesome? Det blev iallafall jag, hare!


19 maj

Datum: 2014-05-19 Klockslag: 22:31:40

Lite snapshots från de senaste dagarna!

Då var skolan igång igen. Känns riktigt skönt faktiskt att få vara med alla fina vänner! Idag hade vi vårt sista kamratstödjarmöte för i år och då fick man glass. Mycket lyxigt. Sen på spanskan fick vi se en film. Jag fattade inte så jättemycket faktiskt haha men det var kul ändå. På lunchrasten så var alla ute och lekte i solen, det var supervarmt verkligen! Bra jobbat Umeå.
När jag kom hem la jag mig i min bikini och solade lite. Senare hade jag en fotbollsträning i spöregn, det var störtkul. Är det bara jag som älskar regn eller?
Nu ska jag snabbplugga lite sedan sova, kram!

Helg-update

Datum: 2014-05-19 Klockslag: 22:23:05I Fredags så hade vi innebandy zonuttagning, det gick faktiskt riktigt bra! När jag kom hem åt jag och sedan for jag, Ellen, Maja och Moa till Tove. Där satte vi oss med filtar ute på hennes altan och bara pratade. Det var supermysigt. Den kvällen behövdes!

I Lördags så var jag och familjen på toughest på morgonen, det var mycket roligt att se alla tävlande. Fy vad kul att springa omkring där och hoppa över hindren. När jag kom hem åkte jag och Ellen ner på stan med våra Kappahlkort som vi fick när vi praoade där och shoppade lite. 

I söndags så var det gudstjänst som stod på schemat! Det är ju snart konfaläger. Efter det solade jag tills det var matchdags. Det är verkligen supervarmt ute!
På kvällen for jag till Klara och spenderade kvällen och natten där, mycket trevligt!

Det var min helg! Förlåt ska bli bättre på att uppdatera så det inte blir så mycket text och sånt i varje inlägg men skyller på blogg.se denna gång faktiskt!
Kram

Ser serier, pluggar, spelar innebandy, musik och fotboll och hoppas på att lyckas i framtiden med något coolt