Sovmorgon

Datum: 2013-08-31 Klockslag: 12:59:46

Har sovit länge idag, det var superskönt! Har varit så himla trött i veckan så det behövde jag. Nu sitter jag förtillfället i soffan och ser pll. Och det har jag gjort hela dagen och planerat att göra tills det är dags för match. Nu ska jag äta upp min lunch, kramis


Aug. 31, 2013

Datum: 2013-08-31 Klockslag: 00:17:32

Denna Fredag var superbra, gick fort och var inte jobbig. Sedan kom jag hem och såg på pll ett tag innan jag får till Moa W på middag. Det var många andra där och vi hade mycket trevligt! Nu ligger jag i min säng och imorgon ska jag berätta resten om min veckan från när jag inte bloggat men inte nu för nu är det sovdags! Kramis


Jag tycker om blommigt

Datum: 2013-08-27 Klockslag: 16:34:00
 
Idag hade jag på mig min fina blommiga peplum som jag fått från Klara, synd att jag inte hade tid att gå ut och fota. Det får bli en annnan gång!
 
Hej på er!
Jag har haft en underbar helg med bj,tjejmiddag,klara,rumfixning, match och massa annat! Har inte riktigt haft tid och blogga och isånnafall hade det blivit bara typ ett snabbt inlägg med nån ful bild och då är det bara tråkigt att läsa tycker jag. Aja ikväll är det innebandyträning (L) bäst alltså. 
Sen ska jag småfixa lite i rummet som jag älskar att göra, typ byta lakan och sånt. Kanske kommer upp ett till inlägg ikväll. Vem vet?
Sen imorgon ska jag och Ellen på this is us efter middagen! Är superdupertaggad har väntat på detta aslänge! Åh det kommer vara bäst, kramis!
Ser serier, pluggar, spelar innebandy, musik och fotboll och hoppas på att lyckas i framtiden med något coolt